FAQ: Bestellen, betalen en bezorging

Bezorgen en bezorgkosten

Professioneel extern transport
Het vervoer van uw bestelling is bij ons in goede handen. Vakbekwame chauffeurs van Swift Logistics zorgen ervoor dat uw bestelling op een correcte wijze bij u thuis, op de zaak of bij uw klant wordt afgeleverd. Wij bezorgen bestellingen door heel het land (met uitzondering van de waddeneilanden).

Voor één deur bedragen de bezorgkosten 49 euro. Voor elke extra deur komt daar 10 euro bij, tot een maximum van 89 euro.

Belangrijk!
Uw bestelling leveren wij af aan huis, op de begane grond. Woont u in een flat of een appartement, dan leveren wij uw bestelling beneden in de hal af.

Bezorging
Zodra wij de betaling hebben mogen ontvangen zullen wij de bestelling aan de transporteur doorgeven.
De transporteur zal dan binnen 7 werkdagen de bestelling netjes bij u afleveren.

De transporteur bezorgd altijd op afspraak. Dit gebeurt van maandag t/m vrijdag.
Zodra de transporteur een bezorgopdracht van ons heeft ontvangen, maken zij zelf een bezorgafspraak met u. Maxx Deuren doet de planning van het transport niet zelf, wij kunnen u ook geen inzicht geven in de planning van de transporteur.

Levertijd

Alle op de website vermelde deuren zijn op voorraad bij Maxx Deuren en daardoor kunnen wij snel leveren. De levertijd bedraagt daardoor maximaal 7 werkdagen. Mocht u de deuren direct nodig hebben dan kunt u deze op afspraak afhalen.

Betalen bij Maxx Deuren

Betalen per bank
Wenst u het bedrag per bank over te maken, dan ontvangt u van ons een email met daarin de factuur met daarop onze bankgegevens.
Betalen bij het afhalen
Helaas kunt u bij ons niet pinnen. U kunt contant betalen of met een betaalapp op uw mobiele telefoon.
Bestelling annuleren
Heeft u net betaald en u wilt uw bestelling annuleren, neem dan tijdens kantoor uren telefonisch contact op. Na opgaaf van uw rekeningnummer kunnen wij uw betaling gelijk retourneren.

Retourneren & Ruilen

Bij Maxxdeuren.nl is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn."

Je kunt het artikel retour sturen naar:

Maxxdeuren.nl
Kagerdreef 234
2172 HS Sassenheim
Nederland

Showroom

Alle deuren kunnen op afspraak in ons magazijn bezichtigd worden.

Download MaxxDeuren-formulier-voor-herroeping